Gevulde kastanjechampignons met Philadelphia en bosui

kastanjechampignons
kastanjechampignons kan je ook vullen, net als gewone witte champignons

Niet alleen de gewone witte champignons kan je lekker vullen en in de oven doen, dat gaat ook prima met kastanjechampignons.

Kastanjechampignons zijn iets bruiner van kleur en hebben iets meer een smaak van noten dan de normale witte champignons. Ze zijn erg lekker om te vullen. Deze champignon heeft van zichzelf al een vrij volle smaak.

Een lekker simpel vegetarisch voorgerechtje

Champignons met een lekkere vulling lenen zich uitsteken als voorgerechtje. Er zit geen vlees in dus ook voor de vegetariërs en flexitariërs een goede keuze. Met de voorbereidingen ben je binnen 10 minuten klaar. Je hoeft de gevulde kastanjechampignons dan alleen nog maar in de oven te schuiven. Hoe simpel en eenvoudig wil je het hebben?

Ingrediënten gevulde kastanjechampignons

  • 12 flinke kastanjechampignons
  • 100 gram Philadelphia naturel
  • 1 bosui
  • Versgemalen peper
kastanjechampignons
kastanjechampignons kan je ook vullen, net als gewone witte champignons

Bereiding

  • De oven voorverwarmen op 200 graden
  • De champignons met een borsteltje of een keukenpapiertje schoonmaken
  • De steeltjes uit de champignons draaien
  • In een kommetje de Philadelphia een beetje losroeren
  • Bosui in dunne ringetjes snijden
  • Bosui door de Philadelphia roeren
  • Op smaak brengen met versgemalen peper
  • Vul de kastanjechampignons met het mengsel
  • Champignons in een ovenschaal zetten
  • 20 minuten in de voorverwarmde oven
  • Klaar!

Serveer deze champignons warm. Lekker op een bedje van verse rucola!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.